31 juli, gävle

2009-07-31 @ 09:15:35 | | Kommentarer (0)
idag åker vi till gävle och fixar med banken och får nycklarna till lägenheten. imorgon är det augusti och bara 6 jobbdagar kvar och bara 14 hudikdagar kvar.

30 juli, catfight

2009-07-30 @ 15:30:35 | | Kommentarer (0)
igår kom stella in med ett blodigt öra. det är en flik som har gått upp, typ. ett jack. hon hade blodstänk på huvet och det var bloddroppar på fönsterbrädan och på fönstret. jag försökte tvätta rent. hon verkar inte ha ont iaf, stella är en tuff kisse. jag blir inte förvånad om det är hon som har startat fighten som jag antar har ägt rum. hon är iofs ingen bråkig kisse men hon kan nog vara lite för nyfiken och framåt för sitt eget bästa ibland.
satan vad vi kommer sakna henne, vi kommer aldrig träffa en katt som stella igen. självklart kommer vi sakna smilla också. hon är också speciellt men stella är mer egen.
våra fina katter <3


29 juli, onsdag

2009-07-29 @ 09:15:14 | | Kommentarer (0)
Veckorna går fort nu när flytten närmar sig. Jag har bara 8 dagar kvar att jobba och sen har vi nåra dagar på oss att packa, sen drar vi!

nu ska jag och hunden ut och motionera lite i finvädret.

27 juli, ny vecka

2009-07-27 @ 09:45:05 | | Kommentarer (1)
vaknade med världens ångestklump i magen efter en dum dum dröm. det började kännas bättre när jag insåg att jag var vaken och att inget hade hänt på riktigt.

idag måste jag och stina ta oss till jobbet trots att vi är lediga och fixa en massa papper. det är nåt som inte stämmer med timrapporterna så vi måste ränka om alla tills vi hittar felet. det ser jag inte framemot. sen kanske det vore en bra idé att städa lite trappor...

ska försöka ta mig ner på stan med min dator också. det kommer kosta ca 1000 kronor att laga så egentligen vill jag helst köpa en ny, men men.

på fredag åker vi till gävle och hämtar nycklarna till lägenheten. det ska bli kul att se den igen. det var ju ett tag sen sist och då var vi där kanske två minuter.


24 juli, en månad kvar

2009-07-24 @ 11:02:27 | | Kommentarer (0)
om en månad börjar jag skolan igen efter 4 år. det känns bra. och om exakt tre veckor flyttar vi. det känns också bra. jag längtar efter nåt nytt nu. det ska bli skönt att få göra nåt annat än att jobba faktikst.

nu ska jag iväg och städa trappor, har skjutit på det i två timmar nu, och ikväll ska jag jobba.

22 juli, life's good

2009-07-22 @ 13:37:59 | | Kommentarer (0)



put your arms around me
what you feel is what you are
and what you are is beautiful


17 juli, mer bilder från kastellholmen

2009-07-17 @ 10:15:45 | | Kommentarer (1)
var tvungen att lägga in mina bilder från kastellholmen också. har inte kollat på bilderna från min mobil i datorn sen jag köpte den. dom vart ju riktigt bra. gustavs iphone som har är så stolt över kan slänga sig i väggen för min var myyycket bättre. HA!

   
  
   

17 juli, trött

2009-07-17 @ 10:07:05 | | Kommentarer (0)
det vart en seg dag idag. jag och dante har inte ens varit ute på morgonpromenad än. han sover fortfarande och jag är också trött. men det bli kanske bättre av lite sol och frisk luft så vi tar oss nog ut strax.

ikväll ska jag jobba. och resten av helgen också... imogon efter jobbet ska vi på teater med emma och henkan och sen ut och äta på texas. det blir mysigt.

   
lite bilder som gustav knäppte när vi grillade på kastellholmen i onsdags

15 juli, sommar igen

2009-07-15 @ 12:44:38 | | Kommentarer (0)

nu känns det äntligen som sommar igen. underbart. jag har preics städat klart trapporna. det går ganska bra fast det är tråkigt.

igår var jag och dante ute och sprang! visserligen bara 1,5 km men ändå. det var varmt och dante stannade och drack/badade i en bäck två gånger. han tycker det var kul och om han tycker det är kul så tycker jag också det. så vi får nog ta och göra det till en vana. det gör nog gott för oss båda.

idag kom även ett stort kuvert från högskolan i gävle men en massa information. nu känns det på riktigt. jag kände mig förvånansvärt lugn och förväntasfull när jag läste. annars kan jag få lätt panik inför nya saker som jag inte har "kontroll" över. jag vill gärna veta i förväg hur allt kommer bli, vilken är i stort sett omöjligt när det gäller hösten. men det är väl nyttigt ibland att bara släppa allt och ta det som det kommer... utan att få panik. det är så mycket nytt på gång nu så jag tror inte jag riktigt hinner känna efter och det kanske är lika bra. jag längtar iaf och det är ju positivt.

nu ska jag sola och läsa på balkongen.


13 juli, om tre veckor...

2009-07-13 @ 19:00:14 | | Kommentarer (1)
om tre veckor är våra grannars hus klart. då tar dom med sig våra katter och flyttar in. det känns sorgligt. och jag kom precis på att stella har ett fult gammalt halsband eftersom hon tappade sitt fina. jag vill ju att dom ska ha likadana så det syns att dom hör ihop. sån onödig grej att tänka på. ibland är jag lite för mycket perfektionist. men dom är ju värda det allra bästa. inte för att dom bryr sig. och det gör nog inte J och H heller. jag är knäpp ibland...


13 juli, helgen

2009-07-13 @ 14:47:26 | | Kommentarer (1)
vi hade en mycket bra helg på hölick. det var så skönt att bara få vara utan stress och vardag. dante somnade som en stock varje kväll och väckte oss när han kom upp och ville skeda med husse för ovanlighetensskull. annars brukar han alltid välja mig.
 vi lånade med oss zally på stranden en kväll. det uppskattades inte av henne kan jag säga. dante tycket det var jättekul med en kompis och försökte få igång henne. hon vägrade. efter ett tag var hon borta. när jag hittade henne hade hon börjat gå hemmåt. haha. så mycket uppskattade hon vårat sällskap.
   
 
vi hade lite vin- och godismys med varsin bok på lördagkvällen

9 juli, jag kom in!

2009-07-09 @ 18:35:57 | | Kommentarer (1)
jag kom in på hälsopedagog. står kvar som reserv på socionom så vi får se. känns så skönt! roger kom också in, på basåret, men det var ju väntat.

9 juli, regn regn

2009-07-09 @ 15:13:04 | | Kommentarer (0)
vad underbart det är med hund när det är sånt här väder. fast om det inte vore för dante så skulle jag ha suttit inne hela dan. så tack vara honom har jag fått mig två blöta promenader idag. har får damp när det regnar och tycker allt är jätterkul. man borde egentligen leva lite mer som en hund. dom verkar ha ett så enkelt och roligt liv.
tur att han är hane iaf och skvätter på allt som står upp ungefär. träffade grannen och hennes tik och tiken vägrade kissa så där stod dom i regnet och frös och båda vägrade ge sig.

8 juli, söt video

2009-07-08 @ 12:42:31 | | Kommentarer (0)
jag tycker den här videon är så söt. och låten med för den delen.


8 juli, nya lägenheten

2009-07-08 @ 09:19:34 | | Kommentarer (2)
nu funkar mina tangenter igen! mycket skumt. får se hur länge dom vill vara med den här gången. måste använda lite bara för att äöäömöämöämömäömämöäömämöämöämömä.

nu dricker/äter(?) jag en smoothie med banan, färska jordgubbar och yoghurt till frukost. mmm.

ikväll blir det jobb, min enda jobbdag(kväll) den här veckan. skönt med lite semeter faktiskt. på fredag kör vi bort mamma och pappa från hölick och bosätter oss där över helgen. enligt yr.no blir det regn på fredag och sol lördag och söndag. hoppas hoppas att det stämmer.

kom förresten på att jag inte har lagt ut bilderna på nya lägenheten än. så nu gör jag det.

   
  
   
sovrummet kräver en omtapetsering omgående. jag kommer kräkas och bli yr av allt detta mönster.

7 juli, suck

2009-07-07 @ 14:25:25 | | Kommentarer (0)
varför kommer man allitd på massa saker som man bara mååååste göra när man egentligen borde städa? när jag hade städat klart trapporna så täknte jag fortsätta i lägenheten men icke. har gjort massa onödigt skit alldeles för länge nu. och snart bryter jag ihop på min dator. just nu får jag klistra in m varje gång jag ska använda den bokstaven och ö och ä får jag göra geno att trycka på ¨ och sen o eller a. nu är det nåt fel på katten också. hon hostar och fräser, måste gå och kolla...

6 juli, tass

2009-07-06 @ 21:02:28 | | Kommentarer (0)
jag vill tatuera dantes tass i handflatan. tatueringar r inte in grej egentligen en det vore fint att alltid ha hans tass i in hand. fast jag r nog fr feg.

6 juli, strejkande tangenter

2009-07-06 @ 19:06:55 | | Kommentarer (0)

itt tangentbord strejkar så vissa bokstver fattas.

jag har varit rd runt unnen och det har kliat då och då sen i vintras typ. jag har issbrukat assa olika sorter lypsyler. fr nån dag sen vart jag så less så jag kastade allt var lypsyler heter åt helvete och vips så vart jag nstan helt bra. tnt vad lite vanlig lypsyl kan stlla till. det r iofs skitjobbigt att vara utan nr an r så van en jag nvder locobase repair istllet, en fet kr fr knslig och skadad hud.

igår sprang dante in rtt in i carros altandrr. det var bara en liten springa ppen och han ville in och hlsa på hennes grannar so ko och så sprang han in i den ed full fart. det sall rtt rejlt. haha stackars lilla dante.

nu orkar jag inte skriva er fr det blir så fult utan alla bokstver.


5 juli, det är nåt fel som är trasigt

2009-07-05 @ 18:52:37 | | Kommentarer (2)

vi tvättar. först glömde jag (vi?) slå på tvättmaskinerna så roger fick gå tillbaka. sen hängde vi tvätten och har precis klivit innanför dörren när jag kommer på att jag glömde sätta igång torkrummet (det tar jag på mig) så jag fick gå tillbaka. det är nåt fel på mig idag. och på mitt tangentbord för rätt var det är så fungerar inte M, Ä, Ö och delete. och sen poff så funkar dom igen. skumt. nu ska jag till carro och fika och säga hejdå innan hon flyttar till frankrike.


3 juli, grilla igår och grilla idag

2009-07-03 @ 09:30:17 | | Kommentarer (1)

igår grillade vi hos carro och ikväll blir det hos stina. mmm grillat är gott och man måste ju passa på medans det är fint väder.

jag och dante var ute och körde lite agility kl 8 imorse. inte illa. dock var det ingen bra idé att göra det innan frukost, jag vart så hungrig och matt att jag knappt orkade röra mig på slutet. dante däremot han orkade, lite för mycket!

i helgen blir det jobb och sen väntar en slapp vecka med sex lediga dagar. det ska bli skönt. då ska jag göra massa kul med dante. känner att jag är skyldig honom det. jag har nog varit en ganska tråkig matte den senaste tiden. 
fredag till söndag ska vi bo på hölick. mysigt!

idag blir lilla fina smilla 2 år


1 juli, trappstädning

2009-07-01 @ 10:02:29 | | Kommentarer (0)
idag börjar mitt andra jobb. trapporna. rätt så lätta pengar om det fortsätter vara sånt här väder. värre om det blir regn, då blir det skitigt. när jag är klar drar jag på maln med stina och emelie. skönt!