Tiden går

2012-04-28 @ 11:27:58 | Vardag | Kommentarer (1)
Snart fyller Dante 5 år. Tiden går så jäkla fort. Om han har blivit 5 år äldre så måste ju jag också ha blivit det. Ojoj.

Igår var jag en tjuv. Jag skulle lämna in en tom kolsyrepatron på Clas Ohlsson för att köpa en ny. Fick den nya och stoppar den i väskan utan att tänka mig för när jag skulle kolla på en annan sak. Sen gick jag och betalade den andra saken utan en tanke på kolsyrepatronen i väskan. Kom på det när jag kommit ut ur gallerian. Jag gick tillbaka med svansen mellan benen och bekände mitt misstag. Men det var ingen fara. Jag betalade och allt var frid och fröjd. Pinsamt om dom hade trott att jag snattade och nån vakt hade kommit efter. Haha.

Nu verkar äntligen värmen ha kommit också. Den var då bra seg i år tycker jag. Men nu får det gärna stanna!

Hej

2012-04-19 @ 17:32:11 | Vardag | Kommentarer (2)
Vad seg jag är på att blogga. Har fullt upp med c-uppsats och sommarjobbsfunderingar. Det går sakta men säkert framåt med allt iallafall. Känner mig lite lätt förvirrad bara, men det löser sig nog.

Inatt sov jag så jäkla hårt så jag kom inte ihåg att jag hade sovit när jag vaknade. Jag var helt borta och fick tänka ett tag innan jag mindes att jag ju faktiskt hade gått och lagt mig kvällen innan och att jag ojade mig lite över att Dante var så söt som låg med huvudet på mitt ben innan jag somnade. Så kan det gå. Jag sov så hårt så jag har haft ont i huvudet hela dagen idag.

Nyss pratade jag med en klasskompis som sorgligt nog hade tagit bort sin äldsta hund idag. Usch jag började nästan gråta när hon berättade. Kan inte och vill inte tänka på att jag och Dante en dag måste säga hejdå...

Älskade lilla Dante

Långhelg

2012-04-09 @ 11:42:54 | Vardag | Kommentarer (3)
Vilken skön långhelg det har varit! Vi har gått långa promenader, haft spelkväll och ätit massa gott. Igår åkte vi till Högbobruk och gick nästan 1,5 mil. Dante sov resten av dagen. Det var väldigt fint där så vi åker nog tillbaka nån mer gång. Glad påsk!

2012-04-04 @ 15:31:15 | Dante | Kommentarer (2)
Jag tvingade på den stackars hunden en sjal på huvudet bara för att jag skulle få till ett kort att skicka till mamma och pappa. Fast så synd om honom var det inte. Han fick massor av leverpastej som tack för besväret så vi var glada och nöjda båda två.Våren är tillbaka

2012-04-03 @ 10:06:58 | Vardag | Kommentarer (0)
Man blir inte direkt positiv av att vakna upp till en vit värld när det ska vara vår. Men nu är det grönt (eller brunt) och fint igen. Solen skiner och himlen är blå, det är dock ganska kallt. Jag skriver alltid om vädret känns det som.

I helgen var vi på en liten roadtrip till Dalarna. Besökte Lager 157 och kollade in Högbobruk på vägen hem. Det var fint där så vi tar nog med oss Dante dit nån helg och går en långpromenad eller springer och fikar lite.

Nu har jag haft en alldeles för lång paus från mitt uppsatsskrivande. Försöker knåpa ihop lite bakgrund. Känns som att alla har målat upp den här c-uppsatsen som det mest stressande och jobbigaste man kommer vara med om i livet typ. Än så länge känner jag mig väldigt lugn. Ingen idé att hetsa upp sig i onödan.

Här är en till som tycker att det är dumt att hetsa upp sig i onödan...