Sommar!

2012-06-20 @ 14:08:50 | Vardag | Kommentarer (1)
Det är så varmt och skönt idag. Har suttit i solen på balkongen nästan hela förmiddagen. Så skönt. Dante kommer ut och gör mig sällskap ibland men sen blir det för varmt så då går han och lägger sig under soffan.

Vi hade en jättebra helg på Hölick. Inte det bästa vädret kanske men vad gör väl det. Så skönt att bara slappna av och vara ändå. Dante älskar att vara där. Mest att sitta utanför husvagnen och titta på allt som händer runt omkring.  Han är inte så förtjust i att lämna campingen och gå på promenad, då kan man ju missa nåt. 

Storsand och en frusen Dante

 

En helg på Hölick

2012-06-15 @ 08:09:13 | Vardag | Kommentarer (0)

Idag åker vi till Hölick och lånar mammas och pappas husvagn över helgen. Åh så skönt det ska bli! Har inte riktigt hunnit landa och koppla av nåt sen allt det här med c-uppsatsen och sen jobb på det. Iofs bara tre pass sen jag slutade men det är nytt och tar energi. Nu ska jag bara koppla av och njuta hela helgen och sen börjar jag inte jobba igen förän nästa fredag.

 

(Vad himla massa nytt det var här på blogg.se nu då)

 

Vid fyren förra året


Onsdag

2012-06-13 @ 17:45:56 | Vardag | Kommentarer (0)
Efter många om och men har jag nu lyckats publicera vår uppsats. Men det dröjer innan den syns eftersom alla "viktiga" människor har semester. Återstår att se om dom lyckas få in betyget snart iallafall. Jag vill ju veta vad vi fick. Skrev nästan en uppsats till i kursutvärderingen då jag (och typ alla andra) är jävligt missnöjda med hur den här kursen har skötts. Kass handledning, kass information, dålig kommunikation både lärare emellen och lärare till elever, dåligt skötta opponeringar (tack och lov inte vår, den var jättebra) där vissa lärare inte ens hade läst uppsatserna eller bara skummat igenom dom. Hur fan ska dom på ett rättvist och konstruktivt sätt kunna kommentera då? Ja herregud, jag säger som en i min klass - har vi inte fått en hjärtattack av det här så kommer vi nog aldrig att få det heller! Nu är det iallafall över. SKÖNT!

Eftersom jag numera har en massa tid över när jag inte jobbar har jag lagt lite extra tid på matlagningen idag. Det har liksom inte varit så himla delikat nu sista veckorna när både jag och Roger har slitit med det sista i skolan. Idag serveras det kycklig i ugn med klyftpotatis, paprikasås och sparris med lite citron och parmesanost. MMM!

Vad ska jag göra med all fritid?

2012-06-11 @ 16:20:27 | Vardag | Kommentarer (0)
Inte för att jag har slitit ihjäl mig under mina tre år som student kanske men man har ju ständigt haft skolan i tankarna även när man inte har pluggat. Nu har jag inte ett skit att tänka på när jag är ledig. Konstigt men skönt! Gjorde precis en beställning från HM. Kände att jag var i behov av lite sommarkläder som jag kan jobba i. Dom hade passande nog rea på massa saker så det vart inte alls så dyrt. Googlade fram ett par rabattkoder också och fick ner priset 100 kr till. Perfekt! 

Nu ska jag fortsätta njuta av ledigheten!

För jag har tagit examen!

2012-06-08 @ 13:54:28 | Vardag | Kommentarer (1)
Efter tre år på högskolan har jag nu en filosofie kandidatexamen i pedagogik, det låter ju riktigt fint. Nästan finare än hälsopedagog. Fan vad jag är bra!
Opponeringen gick riktigt bra faktiskt och vi fick även veta att vi var godkända, trodde inte att vi skulle få veta det redan nu. SÅ SKÖNT!

Opponering

2012-06-07 @ 08:25:31 | Vardag | Kommentarer (1)
Imorgon är det opponering. Herregud jag kommer dö av nervositet. Pendlar mellan att känna att jag har koll på läget och total panik! Haha.  Kommer nog svimma av lättnat när det är över. En stor tyngt kommer släppa.

Ljudbok

2012-06-05 @ 15:36:10 | Vardag | Kommentarer (0)
Just nu lyssnar jag på "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Den är riktigt bra, jag rekommenderar den. Det är Bjrön Granath som läser och jag gillar hans röst. Den passar bra till att läsa böcker. 


Nattjobb

2012-06-04 @ 18:40:41 | Vardag | Kommentarer (0)
Vad skönt det är att man "lagligt" får lägga sig och sova nåra timmar på eftermiddagen när man ska jobba natt. Idag var jag dessutom riktigt trött och sov nästan fyra timmar. Det blir ju ingen djupsömn dirket men skönt är det. Det enda sköna med nattjobb tror jag. Tur jag bara har ett nattpass till på hela sommaren.

Snart kommer Roger hem och då ska vi äta. Men först ska jag kläcka den roliga nyhetn att diskmaskinen verkar läcka IGEN. Det är blött under den och har även spritt sig bort till spisen där det också sipprar fram vatten. Hurra! blir ju ett roligt kvällsgöra. Vi måste flytta härifrån snart innan hela lägenheten brakar ihop.

Inlämnad uppsats

2012-06-01 @ 10:52:06 | Vardag | Kommentarer (0)
Igår lämnade vi in uppsatsen. Nu är det bara att hålla tummarna. På fredag har vi opponering och sen är skolan slut. 

Idag tänkte jag dra igång med ett bullbak! Det blir kanel-, vanilj-, och blåbärsbullar!

Dante gillar att hänga ut lite genom rutan när han åker bil.
Han sitter fast i sitt bilbälte så det är ingen risk att han trillar ut.