30 november, turn up the sun

2009-11-30 @ 21:31:02 | | Kommentarer (0)
jag har ingen motivation till nånting just nu. jag är så sjukt trött på det gråa trista vädret. det tar all energi ifrån mig. jag orkar inte bry mig om alla jävla muskler vi ska kunna om två veckor. jag skiter i vilken sena som håller ihop vad. och det är synd för det är ju intressant, egentligen. jag orkar bara inte bry mig om det just nu. men det måste jag om jag vill slippa plugga under mina fyra lediga veckor. två intensiva veckor kvar, sen ska jag njuta av min ledighet så som jag aldrig har njutit förr.

på lördag ska jag och roger gå och se winnerbäck, det blir mysigt.

18 november, nästa höger!

2009-11-18 @ 10:20:11 | | Kommentarer (0)
inatt vaknade jag av en röst som sa "sväng nästa höger". jag trodde jag var dum i huvet och försökte somna om. men efter ett tag hörde jag det igen, "sväng nästa höger". jag petade på roger och frågade var det var som lät. "ingen aning" sa han och gick upp och kollade. det visade sig vara gps:en som av nån konstig anledning slagit på sig själv. nu tror jag att det är nåt sorts tecken och jag väntar bara på att ett tillfälle ska dyka upp när jag står och funderar "hmm vänster eller höger" och så vet jag ju att jag ska ta höger.

idag börjar jag kl 13 och tänkte plugga fram till dess. men nu kommer mamma hit för hon är här min sin kompis som skulle till sjukhuset. får plugga mer ikväll då. ska för övrigt springa i en massa trappor i skolan för att kolla plusen. jättelyckat när man har varit förkyld och får en puls på 140 av att bara öppna kylskåpet, typ. eller så är det bara bra att ha nåt att skylla på när jag ska "mäta" mig med alla hälsosamma hälsopedagoger.


dante och roger räknar matte

17 november, plötsligt händer det

2009-11-17 @ 19:21:56 | | Kommentarer (1)
tänkte jag skulle försöka vinna en iphone! nån måste ju vinna och jag brukar ha tur ibland.

tävlingen finns på fokis.se. om man vinner får man även välja ett valfritt skal och jag väljer det här.

nu ska jag fortsätta plugga, och äta bullar! man tänker mycket bättre om man äter samtidigt.

3 november, ny kurs

2009-11-03 @ 12:37:54 | | Kommentarer (0)
igår började en ny kurs, humanbiologi. den verkar intressant men det är sjuk mycket att lära sig till första tentan som är redan den 20:e. så därför sitter jag här istället.

imorgon är jag ledig så då ska jag plugga hela dagen. och så kommer mamma hit och går ut med dante en sväng. hon följer med sin kompis E som ska till sjukhuset.

i helgen hade vi besök av emma och henkan. det var mysigt. vi lagade plankstek och kollade på film. och så fick jag och roger sova en natt utan att trängas med dante, han sov i soffan hos emma och henkan. jag har iofs inget emot att trängas med dante. dock så har jag nåt emot att han sen vi köpte ny säng har börjat väckas varje gång han vill upp. den nya sängen är lite högre än den gamla så han tycker det är läskigt att ta eget initiativ till att hoppa upp. man måste "klappa" på sängen och säga hopp och låta uppmuntrande, då vågar han.

   
  
bilder från helgen