28 september, you don't know what you got 'till you're missing it a lot

2009-09-28 @ 20:56:09 | | Kommentarer (0)

jag saknar våra älskade, fina katter så jag vet inte vad just nu. det gick bra i början. det var så mycket annat så jag hann inte känna efter och tänka så mycket. och eftersom vi dessutom bor på ett ställe som dom aldrig har varit en del av så märks det inte lika tydligt att dom inte är här med oss. det finns ingenting här som är förknippat med dom som det hade funnits om vi bott kvar i hudik.

nu när våra liv har blivit vardag igen så har jag tid att känna och tänka. den sista veckan har jag tänkt mycket på dom. jag saknar allt som har med dom att göra. det känns inte ens som en tröst att jag är mycket mindre allergisk utan dom. jag kan snora och klia mig i ögonen hur mycket som helst bara jag får vara med dom finaste katterna som finns.

vi vet iallafall att dom har det hur bra som helst i sitt nya hem. dom är precis som dom alltid har varit. smilla är blyg och försiktig, går helst ut på kvällarna och kommer gärna in och gosar när det är läggdags. stella är tuff, busig och gosig som få. hon sover fortfarande i handfatet och dricker gärna ur kranen om nån slår på. jag vill åka och hälsa på dom nu!


<3<3<3<3<3<3<3


24 september, slut på kursen

2009-09-24 @ 10:21:17 | | Kommentarer (0)

igår var sista dagen på den här kursen som jag har läst nu i 5 veckor, samhällsvillkor och lärande. redovisningen gick bra och nu ska jag bara skriva klart min uppsats och lämna in den imorgon, sen är jag ledig tills på tisdag då nästa kurs börjar, folkhälsa och samhälle. dom här 5 veckorna som kursen varade har gått så jäkla fort. och snart är det oktober också, september bara försvann.

idag tar vi en tur till ikea, igen. jag har tappat räkingen nu. vi var där för nån dag sen också och skulle äntligen köpa en skohylla och en hatthylla så vi får lite ordning i hallen nån gång, men då var båda slut såklart. men jag klagar inte, jag gillar ikea. det gör roger också, egentligen. han vågar bara inte erkänna det.

nä uppsats var det...


dante är busig


21 september, dante och malte

2009-09-21 @ 18:19:34 | | Kommentarer (1)
dante har en kompis här just nu. han heter malte och tillhör rogers kompis. jag tror dom flåsar sönder sig snart. men dom ser ut att ha kul iaf.

nu ska jag plugga lite och på onsdag är den här kursen sluuuut. gud så skönt!

18 september, hölick idag

2009-09-18 @ 13:14:32 | | Kommentarer (0)
idag åker vi till hudik och hölick och säger grattis till mamma och pappa som fyllde år förra helgen. skönt att komma bort lite och bli bjuden på mat. jag borde dock egentligen stanna hemma och plugga. jag har skrivit en sida av minst tre och det blev inte ens bra. nästa vecka är sista veckan på den här kursen. jag hoppas att nästa blir lite roligare!


11 september, idol

2009-09-11 @ 08:16:50 | | Kommentarer (0)
http://www.youtube.com/watch?v=wZOOfZqzesY jag vart lite kär i henne. så bra och så snygg!

9 september, jävla rättssystem

2009-09-09 @ 10:32:32 | | Kommentarer (0)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5762979.ab

okej det är väl inte riktigt klart är men för fan, 4 år sluten ungdomsvård för ett (planerat) mord på en 15-åring tjej. vad i helvete är det för fel på sverige? sen får dom säkert nya identiteter när dom kommer ut så kan dom fortsätta leva sina liv som vanligt medans mördade therese är borta föralltid. idioter...


8 september, plugg

2009-09-08 @ 10:50:35 | | Kommentarer (0)

plugg plugg. roger började 8 så jag gick upp vid 7 när han gick upp. åt frukost och rastade en trött hund. sen har jag datat och pluggat om vartannat. känner mig ganska effektiv faktiskt. nu måste jag nog läsa lite till.


7 september, garderob

2009-09-07 @ 11:28:09 | | Kommentarer (0)

idag börjar jag kl 13. gick upp tidigt ändå och tänkte plugga men det är jävligt svårt att koncentrera sig när det låter som att dom håller på riva huset. dom lägger nytt tak och ja, det låter fruktansvärt mycket.

garderoben blev klar igår. nu är den på plats och fylld med kläder.


den trevliga tapeten har vi inte gjort nånting åt, än


6 september, ikea

2009-09-06 @ 11:12:55 | | Kommentarer (0)

senare när roger kommer hem från söderhamn blir det ikea igen. vilken gång i ordningen vet jag inte. men vår garderob vill ha lite inredning nu.


dante solar lite på en av våra promenader


5 september, zumba

2009-09-05 @ 12:52:49 | | Kommentarer (1)
igår var jag och testade zumba-dans med nåra från min klass och nåra hälsopedagoger i klassen över oss. haha latinodans var nog inget för mig men det var ganska kul ändå.

roger är i söderhamn och håller i en kurs lör-sön så jag är hemma själv. ganska bra för då har jag inget bättre för mig än att plugga. fast både jag, hunden och hemmet skulle behöva en liten makeover just nu tror jag så pluggandet får vänta lite till. och lite till. och lite till.

vi har äntligen köpt en garderob nu också. det bli väldigt trångt i sovrummet men skitsamma, man ska ju ändå bara sova där och kläderna måste ju få bo nånstanas. fattas bara lite inredning till den sen kan vi börja fylla. vi råkade gå in på kungsängen också som hade 40% rea på alla sängar och det slutatde med att det kommer hem en ny säng i oktober. så kan det gå! men nu har vi nog handlat allt vi behöver, förutom ett kylskåp.

jag köpte en räv åt dante för ett tag sen, med en pip i båda ändarna. sen han fick den har han vårdat den ömt. han tvättar den, gosar med den, leker med den, biter i den och bär med sig den överallt. helst upp i sängen på nätterna. jättemysigt att vakna brevid en dregglig räv.

 
dante på promenad och dante som sover med sin älskade räv

2 september, gnällig hund

2009-09-02 @ 19:59:49 | | Kommentarer (0)

jag blir trött av att gå i skolan även om jag inte går så många timmar om dan. och jag blir trött på min dator som har nåt jävla problem med internet. kul att det ska krångla så fort man köper nåt nytt.

och nu sitter dante här och gnäller fast vi redan har varit ute i en timme och i en kvart efter det för att han gnällde och nu gnäller han igen. vad vill han? jag orkar inte med honom just nu. känner mig som en utarbetad småbarns mor...