30 juni, jobb

2009-06-30 @ 09:12:17 | | Kommentarer (0)
jag fick lite extrajobb ikväll. det behövs. imorgon tar jag över mammas trappstädning i en månad också. så skönt med lite extra pengar.

just nu sitter smilla här och våldsgosar med mig. hon har varit på mig sen jag gick upp. visst jättemysigt, men det är lite drygt att gå på toa och äta frukost med att katt klängandes på en. jag tycker hon ska gå ut och njuta av sommaren så kan vi gosa ikväll istället. men det tycker inte hon.

jag skulle behöva göra en tur ner på stan idag så nu är det bäst att dante får sin morgonpromenad så vi kommer nån vart.


dante under en fuktig handduk på hölick. han envisades med att ligga i solen så jag tänkte det var bäst att kyla ner honom lite

29 juni, underbar helg

2009-06-29 @ 14:19:38 | | Kommentarer (0)

en dag på hölick i lördags och en dag  i ilsbo igår. massa sol, bad och mat. man mår så bra av solen! jag känner mig glad och lycklig.


mina pojkar vid fyren på hölick <3


25 juni, blaxås igår och ofärne idag

2009-06-25 @ 20:57:32 | | Kommentarer (1)

två mysiga dagar har jag haft nu. igår klättrade jag, emma och dante upp för blaxås. jäkligt jobbigt men den fina utsikten och korven var en bra belöning.

idag hämtade jag roger på jobbet och sen åkte vi till ofärne. roger sprang upp för ofärnebacken två gåner medans jag och dante solade och badade.

nu längar jag till helgen!


snygg-dante på täckten utanför oss för nån dag sen


24 juni, faster lisa

2009-06-24 @ 22:06:37 | | Kommentarer (1)

jag ska bli faster i januari! mycket kul. mamma blir farmor. det låter gammalt.


24 juni, 2 år

2009-06-24 @ 09:27:37 | | Kommentarer (0)
idag har dante bott här i 2 år. tiden går så fort. jag minns dagen då vi hämtade honom. det var vid 18 på kvällen så det kan ha varit världens längsta dag, och en av världens bästa dagar. roger jobbade kväll så han smet från jobbet för att följa med. vi var där ungefär en timme och uppfödaren berättade lite praktiska saker. jag hörde nog inte många ord, satt mest bara och väntade på att få åka hem med min lilla valp.

   
se så liten han var. som en liten tuss. nybadad och fluffig


det är även 3,5 år sen vi träffades. halvårsdagar är väl inte så märkvärdiga egentligen men det är svårt att inte bli påmind eftersom det alltid är en "dante-bott-hos-oss"-årsdag samma datum.


älskling


inatt drömde jag om selma. jag minns inte om jag drömde att hon kom hem igen eller om det var så att hon aldrig hade försvunnit. mysigt var det iaf. hon simmade i en sjö och slickade mig i ansiktet. fina lilla selma.


snart 1,5 år sen hon försvann


nu är det en geting här inne som jag borde jaga ut innan smilla ställer till med nåt.

23 juni, varmt varmt

2009-06-23 @ 10:51:28 | | Kommentarer (1)
jäklar vad varmt det är. jag och dante flåsade ikapp när vi var ute och gick. men jag ska inte klaga för det är såå skönt. lite tråkigt bara att typ alla jobbar när jag är ledig. fast jag njuter ändå lite av ensamheten. var längesen jag hade hela dagar för mig själv.

jag läste precis ut stieg larssons flickan som lekte med elden. slutet var lite snopet men den var ändå mycket bra. nu har jag bara den sista kvar. som jag trodde så var ljudbok ingenting för mig. jag blev raslös och funderade på om jag kanske skulle läsa nåt medans jag lyssnade. det var ju dock ingen bra idé eftersom det var en bok jag lyssnade på...

fortsätter det vara sånt här väder tänker jag nog föreslå en tur till ofärne-sjön i helgen. inte den mysigaste "stranden" kanske men vattet brukar vara rätt okej och det är sällan folk där. perfekt när dante är med.


dante i håckstaviken i juli förra året

22 juni, solen är här!

2009-06-22 @ 09:26:39 | | Kommentarer (1)
äntligen verkar sommaren komma. lagomt tills roger började jobba. typsikt. jag och dante tog sovmorgon idag och nu har vi ätit frukost och ska snart ut och gå. sen vet jag inte vad jag ska göra. alla jobbar ju.


dante på midsommarafton

20 juni, midsommardagen

2009-06-20 @ 10:19:09 | | Kommentarer (0)
vi hade en mysig midsommarafton igår. massa mat, lite fotboll (på tv) och en strandpromenad. dante slocknade i bilen på vägen hem och sov som en stock tills vi gick upp imorse. det var iofs inte bara han som var trött. det är skönt att få sova ut ibland.

nu ska jag snart ut med danten sen ska jag jobba kl 15.

   
tre bilder från igår. sista bilden är på dante och stella för nåra dagar sen. dom somnade i samma fula ställning brevid varandra i soffan

19 juni, midsommarafton

2009-06-19 @ 09:33:56 | | Kommentarer (1)

vi tänker spendera denna gråa midsommarafton på hölick. hoppas vi klarar regnet iallafall. känns trist att det är så tråkigt väder. jag längtar efter solen.


midsommarafton 2008. dante var en hårboll


14 juni, sommar?

2009-06-14 @ 10:33:44 | | Kommentarer (2)

vilket äckligt väder det ska vara hela tiden då. regn regn regn. jag vill ha riktigt sommar med sol och värme.
dante brukar inte bry sig så värst mycket ifall det är dåligt väder eller inte. men imorse när vi skulle ut och morgonkissa så lyfte han på benet mot första bästa grästuva sen vägrade han gå nån annanstans än in. söt dante. jag gillar inte heller regn så jag lät honom få sin vilja igenom. det var nog rätt dumt när jag tänker efter.

en bra sak är iaf att vi har hittat ett hem åt katterna! våra grannar ska flytta till hus i juli och dom ville gärna prova att ha dom. J är lite smått allergisk men vissa katter brukar tydligen gå bra (som mig) så vi håller tummarna för att det här kommer funka. dom får ha dom på prov nåra veckor och funkar det inte så får vi leta vidare.


12 juni, gunnar

2009-06-12 @ 13:18:37 | | Kommentarer (1)
roger har köpt en ny cykel. en racer. han har döpt den till gunnar och han ska tydligen bo inne hos oss "tills vidare". som den goda kvinna jag är ska jag försöka vänja mig även om jag inte känner mig så pepp på att ha en cykel inomhus. det är liksom inte riktigt min smak.

9 juni, cykeltur

2009-06-09 @ 10:38:34 | | Kommentarer (0)
imorse tog jag med dante och cyklade runt gräsmaln. det gick bättre än väntat. han tyckte det var jättekul att få springa och skötte sig bra hela vägen. blev väl inte så värst mycket motion för mig då jag mest rullade, men det kan jag bjuda honom på. han är nyrakad nu också så det blir extra kul att springa eftersom han inte flåsar ihjäl sig.

nu hoppas jag att det fina vädret håller i sig och gärna blir ännu finare så vi kan låna husvagnen på hölick nåra dagar.


6 juni, nationaldagen

2009-06-06 @ 19:36:28 | | Kommentarer (0)
igår var vi i sundsvall och firade morfars 75-årsdag. det var trevligt, och gott. vi var en sväng på ikea också. jag köpte faktiskt ingenting men vi planerade lite inför nya lägenheten. vi har ju bla ingen garderob eftersom vår är inbyggd. vi får se hur vi gör.

nu är det snart fotboll så jag är portad från tvdosan. istället ska jag testa om ljudbok är nåt för mig. jag ska lyssna på andra delen av stieg larssons millennium, flickan som lekte med elden. känner jag mig själv rätt så stänger jag av efter ungefär 10 min och tar fram boken istället.

1 juni, hemma igen

2009-06-01 @ 14:46:06 | | Kommentarer (1)
nu är vi hemma igen efter en mycket bra helg i stockholm. roger tog sig i mål och jag träffade min kusin och svettades ihjäl. dante fick ett nytt halsband och det var mysigt att bo på hotell.

dante haltar förresten inte längre men han har bandage och är fortfarande utan klo. han är väldigt trött och verkar längta tillbaka till hölick där han spenderade sin helg med "mormor och morfar". jag tror han svettas rätt så mycket så jag tänker klippa honom ikväll.

nu ska jag fortsätta läsa män som hatar kvinnor. jag tycket den var jätteseg först och kom aldrig in i den men nu kan jag knappt lägga ifrån mig den istället.

   
  
det blev inte så många bilder. jag glömde fota hela tiden. dumt