Sjuk

2011-09-27 @ 10:49:34 | Vardag | Kommentarer (0)
Min hals gör förbaskat ont och jag tycker mig skymta  små blåsor i den, mitt huvud spärngs snart och min näsa rinner. Tar pluggledigt idag och håller mig i soffan med glass och Harry Potter. Dante gör mig sällskap.

Han myser alltid ner sig i mina knäveck när jag ligger i soffan


2011-09-26 @ 08:55:02 | Vardag | Kommentarer (0)
I helgen har vi varit hus- och kattvakt i Ilbso, grattat fina Carro på 25-årsdagen och förlovat oss <3

24/9-2011


Hockey

2011-09-17 @ 13:17:47 | Vardag | Kommentarer (1)
Idag är jag mycket piggare. Allt som behövdes var en timmes extra sömn. Skönt! Kanske att solen gör sitt också, sol både igår och idag. 

Jag har slängt ihop en pizzadeg som står på jäsning just nu. Hoppas den kan stå i kylskåpet nåra timmar sen utan att bli konstig för vi ska iväg och kolla på hockey innan vi äter. Brynäs första hemmamatch, om jag har fattat rätt. Jag är inte så insatt men det är kul att se ibland.

Så trött

2011-09-16 @ 09:05:01 | Vardag | Kommentarer (0)
Usch jag är så trött hela tiden. Jag skyller på hösten. Det har varit grått och regnigt nåra dagar nu. Idag är det dock jättefint höstväder. Blå himmel och sol och sådär perfekt frisk och kylig luft. Kanske jag kan få vara lite piggare idag då. Har massa plugg jag skulle behöva få gjort. Ligger lite efter den fina planeringen jag gjorde.

När Roger har slutat idag ska vi ta en tur till Valbo köpcentrum och fixa lite saker. Blir nog så att vi äter på Ikea också. Lite kulinarisk fredagsmiddag sådär.

Det ser alltid så skönt ut när Dante sover


Seg dag

2011-09-13 @ 18:58:29 | Vardag | Kommentarer (2)
Idag har jag varit riktigt seg och trött. Har inte fått mycket gjort alls. En springtur med Dante blev det iallafall. Ganska tråkigt väder dock. Tanken var att jag skulle läsa klart en bok idag. En väldigt lättläst bok så det hade inte varit nåra problem. Men jag somnade nästan varje gång jag försökte, mycket irriterande men inte så mycket att göra åt. Det fina med att plugga är ju att man kan ha sånna här slöa dagar ibland då man inte får ett skit gjort. Det drabbar ändå bara mig själv. Får ta nya tag imorgon istället.
Nu tror jag att jag ska sno ihop en äppelpaj. Det orkar jag iallafall!

Även om jag gillar hösten så längtar jag tillbaka till sommaren
Slut på helgen

2011-09-11 @ 16:44:27 | Vardag | Kommentarer (0)
Idag är vi trötta här hemma. Dante är heeelt slut efter att ha haft Alfons här tors-sön (det vart en natt extra). Jag känner mig sjuk, vart jättesnorig och täppt i näsan igår och vaknade upp icke snorig. Skumt. Har iallafall ont i huvet och halsen och är jättetrött. Får väl se vad som händer.

Jag tänkte ha pluggdag idag vilket resulterade i tvätt, städ och nya gardiner till köket som jag sydde alldeles själv (med lite hjälp från Roger, jag suger på att sy och mäta och sånt). Det blev ljust och fint. För att stilla mitt dåliga samvete över plugget som inte blev gjort så gjorde jag en liten planering för dom kommande veckorna. Så nu vet jag exakt vad jag ska (bör) göra varje dag, nu gäller det bara att hålla planeringen också.

Efter att Alfons åkt hem såg det ut så här i soffanTvåhundsmatte

2011-09-09 @ 09:39:04 | | Kommentarer (1)
Den här veckan har vi Alfons här tors-lörs. Det är så kul att se dom tillsammans. Dom leker så bra. Dante är boss och Alfons gör allt som Dante gör och "säger", typ. Det är sött. Efter morgonpromenad och frukost somnade dom sött och nu har det varit tyst här i över en timme. Hoppas det håller i sig så jag hinner plugga klart i lugn och ro. 

Bill och Bull


Regn och rusk

2011-09-07 @ 09:41:57 | | Kommentarer (0)
Idag är det riktigt höstväder. Det regnar och blåser. Mysigt på sätt och vis men jag saknar faktiskt sommaren lite. Det är iallafall perfekt väder för hemmaplugg. Har en bok jag tänkte läsa ut som heter "Myter om maten". Det är bra och intressant. Inget betungade direkt. En sån bok jag hade kunnat köpa och läsa privat. Den typen av kurslitteratur gillar jag.

I helgen kommer Alfons hit och bor med oss igen. Hans matte vart uttagen till Finnkampen så nu ska vi heja hela helgen! Dante kommer vara obeskrivligt trött på söndagkväll när Alfons har åkt hem. 

Sommar på Hölick


Sovkompis

2011-09-02 @ 15:59:33 | | Kommentarer (1)
Alfons får stanna kvar här över natten för hans "föräldrar" skulle till Göteborg idag. Matte Angeclia ska se till att fixa en plats till finnkampen.
Pojkarna sover nu efter promenad och bus så jag passade på att ändra lite färger och bilder på bloggen. Kände att jag ville ha en lite "dystrare" färg nu när det börjar bli höst.

Ledig fredag

2011-09-02 @ 09:50:07 | | Kommentarer (0)
Idag är jag ledig. Ska ner på stan en sväng och köpa lite nödvändigheter (eller inte) och se om jag kan hitta nån bra drop in frisör och bli av med lite hår. Senare blir det förhoppningsvis en playdate med söta Alfons och hans matte.

Dante och Alfons


September

2011-09-01 @ 16:09:53 | | Kommentarer (0)
Jaha då var september här då. Känns helst okej. Jag är redo för hösten nu. Inte för vintern dock. Den blir jag aldrig redo för. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen och hoppas på att det blir ytters ytterst lite snö och kyla i år. Dom två vintrarna som har varit har tagit knäcken på mig. Massor av snö och svinkallt. Och sen har våren liksom inte kommit så där smygande utan det har varit snö snö snö och sen PANG så blev det sommar, typ.

När Roger kommer hem ska vi ge oss ut och springa lite. Måste ner på stan imorgon och köpa ett par långa löpthigts tror jag, börjar snart bli för kallt för dom korta. Skulle egentligen vilja ha mössa på mig när jag springer också, jag har så känsliga öron och får ont så fort dom blir lite kalla och det "drar" lite. Men det känns lite överdrivet (och för varmt om huvudet) med mössa första september. Ett pannband kanske.

Snyggingen chillar lite i väntan på korven