Helg

2011-03-25 @ 13:54:47 | | Kommentarer (2)
Äntligen fredag! Iofs har jag ju varit hemma hela veckan, men inte ledig för det. Är typ klar med texten till gruppuppgiften nu, bara individuella kvar. Men den kan jag börja med på söndag.

Jag och Dante tänkte springa imorse, men det blåste så mycket så vi orkarde bara tio minuter typ. Sen försökte vi gå raskt istället men det går sådär med Herr Snuff-snuff. Det luktar tydligen väldigt intressant överallt nu när snön har börjat smälta. Jag tycker mest det luktar jord och koskit överallt, men alla är vi ju olika. 

Ikväll vill jag bara äta massa gott och mysa framför tvn med mina pojkar!


Torsdag

2011-03-24 @ 08:59:37 | | Kommentarer (0)
Godmorgon! Det ser lite grått ut idag, får se om det blir regn. Jag hoppas nästan det så den sista snön kan försvinna nångång. Det är så förbannat slaskigt ute nu så egentligen skulle Dante behöva duscha varje gång vi har tagit en promenad, men det orkar varken han eller jag så vi väljer att ha det lite skititgt hemma tills snön är borta. Jag ska dock inte klaga, slask är tusen gånger bättre än -25 och tre meter snö.

Har inte haft nån schemalagd skoldag alls den här veckan. Ganska skönt faktiskt men även lite förvirrande för jag vet knappt vilken dag det är. Nästa vecka är nog sista veckan på den här kursen också, tror jag. Jag längtar iallafall tills den är över. Är trött på all flummig pedagogik nu. Nästa termin blir det lite annat, skönt.

Nä nu är det nog dags att väcka Dante och fråga om han är sugen på morgonpromenad, det är han förmoligen inte eftersom han ligger i soffan och snarkar...

Bänkmys förra våren

Vår!

2011-03-22 @ 15:01:44 | | Kommentarer (0)
Vilket väder. +10 grader innan kl 8 imorse! Äntligen börjar våren komma, som vi har längtat. Jag och Dante tog en lite springtur imorse, Dante hade dock inte ätit frukost innan så han kräktes när vi var utanför porten. 

Fick nån nackspärr eller nåt igår när jag var ute och gick. Känns lite bättre idag men än fortfarande stel och öm och det gör ont att vrida huvudet åt vänster. 

Har även varit en usel pluggar idag. Usch. Imorgon åker jag till skolan och sätter mig!

Jag och morfar, studenten 2005

Jobb

2011-03-17 @ 15:31:02 | | Kommentarer (1)
Har haft intro två dagar och ska jobba hela dagen idag. Långt pass, 9.30-21.30. Hoppas jag får vara där i sommar också.Morfar ♥

2011-03-15 @ 19:12:31 | | Kommentarer (1)
Min morfar finns inte mer...

Hemma!

2011-03-14 @ 10:29:48 | | Kommentarer (0)
Då var jag hemma igen efter nåra dagar i Göteborg med mina fina vänner! Jag saknar dom och vi har haft det jättemysigt men det är skönt att vara hemma igen och få pussa lite på Dante. 

Jag har nyss kommit hem från ett litet möte där det bestämdes att jag ska gå jobb-intro ett par dagar den här veckan och sen jobba heldag själv på fredag. Det blir nog kul och jag behöver pengar. Får se om jag fortsätter där i sommar eller om det blir hos nån annan. 

Nu ska jag ta tag i plugget igen, det känns tungt...

En bra dag idag ♥

2011-03-09 @ 08:11:33 | | Kommentarer (1)
Fia och Pär har blivit föräldrar till en liten pojke! Underbart! STORT GRATTIS TILL ER!

Och ikväll åker Emma och jag till Göteborg och hälsar på My! Också underbart! ♥Vår!

2011-03-06 @ 09:43:43 | | Kommentarer (0)
Våren börjar verkligen komma på riktigt nu. Det har varit soligt och plusgrader flera dagar i rad. Så skönt! Dante gillar det också. Tydligen så för våren med sig massor av nya spännande dofter så Dante måste stanna och lukta lääänge typ överallt.

Igår såg vi senaste Beck-filmen, levande begravd. Den var bra faktiskt. Men det var ingen hit att gå ut och kvällskissa Dante i mörkret sen. Jag är nog lite för lättskrämd och mörkrädd för sånna där filmer egentligen men jag gillar dom ändå. Så länge det bara är på film så finns det en tjusning med att bli skrämd.

På onsdag åker jag och Emma till Göteborg och hälsar på My. Det ska bli så kul men jag har lite ångest över att vara ifrån Dante (och Roger) i fyra nätter. Det har jag aldrig varit förr, men det går nog bra. Ska passa på att träffa Nicke och lille Alexander också. Han har ju hunnit fylla ett år och lärt sig gå sen sist jag var där. Tiden går så fort.

Jag och Alexander i höstas när jag och mamma var och hälsade på

Trött

2011-03-02 @ 09:27:34 | | Kommentarer (2)
Vaknade vid 6 av att Dante hysteriskt slickade sina tassar. Jag fattar inte att det kan låta och smaska så mycket när han håller på. Sen kunde jag inte somna om, inte Roger heller så vi låg vakna och suckade och vred oss tills klockan ringde. Då tyckte Dante det var dags att somna om. Typsikt. Jag har iallafall ingen skola idag. Sitter hemma och försöker ta mig igenom en artikel på engelska. Inte min favoritsyssla dirket. Kl 15 ska jag iväg och skiva på lite papper. Sommarjobb - check!