31 oktober, den första snön

2008-10-31 @ 15:15:01 | | Kommentarer (0)
imorse var det vitt när jag vaknade. dante älskar snö och var helt galen när vi gick ut. katterna avskyr den och håller på att riva lägenheten för att dom har så tråkigt inne. det är ganska blaskigt så den läre väl smälta bort snart hoppas jag. önskar det blir som förra året när snön inte kom förens ett tag efter jul. fast jag tycker det är lite mysigt också, men det här var på tok för tidigt.

idag hade vi det "fruktade mötet". det gick relativt bra. man slutar dock aldrig förvånas. jag tycker iaf att jag och stina gjorde så gott vi kunde. vi fick allt sagt tror jag och vi försökte vara så opartiska som möjligt. nog om detta.

ikväll har jag och roger bjudit hit emma. hon var nämligen gräsänkling ikväll så vad gör man inte för en god vän. vi tänkte bjuda på tacos och sen blir det chips och idol. ska bli så skönt att få sätta sig framför tvn och bara koppla av, utan jobbiga möten osv att tänka på.

nu har husse snart duschat klart så nu är det min och dantes tur!


det här tror jag är dan innan första snön

30 oktober, hjärntvättad

2008-10-30 @ 00:04:53 | | Kommentarer (0)
jag vet varken ut eller in. det här är så jobbigt. hur jag än gör kommer nån att bli ledsen/arg/sårad/besviken. att jobba ska vara kul och bra. inte så här....

there's a light at each end of this tunnel,
you shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
and these mistakes you've made, you'll just make them again
if you only try turning around

29 oktober, orkeslös

2008-10-29 @ 12:48:31 | | Kommentarer (0)
jag känner mig så trött och hopplös idag. massa krångel på jobbet som stjäl mycket av min kraft. hoppas det är löst innan veckan är slut.

trimkursen gick bra, dante vart så snygg så snygg. han är dock rätt frusen nu så jag pälsar på honom när vi går ut. det börjar bli kallt nu. men ju fortare kylan kommer desto fortare kan den försvinna. man måste ju tänka positivt...

snart ska jag börja med maten för att sen vara på jobbet kl 15. det får bli en lugn arbetsdag (kväll) tror jag. har ont i huvet och är snuvig. kankse vi kan se en film eller nåt.

 
dante och jag på tidig morgonpromenad igår

23 oktober, mingelkväll på MQ

2008-10-23 @ 22:28:56 | | Kommentarer (0)
ikväll har jag och min kära vän emma varit på mq-kväll. det var premiär för deras nya märke eller nåt sånt. den kollektionen innehöll inget som föll mig i smaken. däremot hittade jag en jättefin "stickad" klänning och en svart tröja. det var en trevlig kväll och nu är jag ca 600 kr fattigare.

dante spenderade kvällen hos "mormor" och roger var i timrå med nåra gubbar från jobbet för att kolla på hockey. igår var jag och pappa på hockey faktist, fast enbart för att r dömde. det var en rätt seg match och jag frös mest, men det är kul att kolla när han dömer.


min domare

19 oktober, fullspeckad vecka

2008-10-19 @ 20:17:29 | | Kommentarer (0)
den här veckan har jag nåt att göra varje dag. inga jättesaker kanske men jag brukar inte ha så här "mycket" på en vecka. ovant, men kul.

måndag: möte och agility
tisdag: hundvakt åt dantes lillasyster
onsdag: hundvakt åt dantes lillasyster
torsdag: MQ-kväll med emma
fredag: kalas hos min brukare
lördag: trimkurs
söndag: trimkurs
plus jobb då såklart.

idag bakade jag sega chokladrutor. och ja då, dom blev sega. och dom sitter fast i formen. men dom är fullt ätliga ändå. undra hur länge dom kommer finnas kvar. max tre dagar.

imorgon ska r laga maten eftersom jag ska på möte och sen ska vi på agility nästan direkt efter. det var längesen jag kom hem och satte mig vid ett dukat bord. det blir alltid att jag lagar maten eftersom jag jämt slutar före honom. men det gör mig inget. nu vill dante leka.

13 oktober, tio dagar i rad

2008-10-13 @ 08:59:25 | | Kommentarer (0)

när den här veckan är slut kommer jag att ha jobbat tio dagar och elva pass i rad. men det funkar det också. får slappna av i helgen iallafall.

hallen vart klar samma dag som den påbörjades. det trodde jag aldrig. men där stod den på kvällen när jag kom hem. älsklingen hade verkligen slitit hårt.

igår var det underbart höstväder. idag är det rätt grått.

 
1. relativt färdig hall. vi ska fixa lite lådor och dörrar osv. men det vart mycket bra
2. söt dante på höstpromenad


11 oktober, bygget tar sin början

2008-10-11 @ 12:17:52 | | Kommentarer (0)
hallbygget är nu påbörjat. ska bli spännande att se hur det blir. dante tycker det är kul att "hjälpa till" men är mest ivägen. nu ropar r, min hjälp behövs.

   

10 oktober, ny hall

2008-10-10 @ 19:11:25 | | Kommentarer (0)
det vart ikea hela dan igår. vi ska bygga ny hall. mitt i alltihopa så kom vi på att vi måste ha ett nytt vardagsrum också. så det tar vi om en månad eller två. jag älskar vår nyrenoverade lägenhet. och jag kommer älska den ännu mer när vi även har fått ordning på hallen och vardagsrummet. det kommer bli så fint. jag är nog en ikea-människa.

dante fick vara hos "mormor och morfar" mendans vi var och shoppade. han älskar dom. speciellt mormor. 
det var en mycket trött liten hund som mötte oss när vi kom hem. han sov hela kvällen och tog en lång sovmorgon imorse.


8 oktober, höst

2008-10-08 @ 14:47:54 | | Kommentarer (0)
nu är det verkligen höst. 0 grader kl 9 imorse. det är iaf mycket fina färger ute. och dante slipper flåsa av värmen. men snart ryker pälsen, då får han ha jacka. han ska få en ny.


7 oktober, hundvakt åt bettino

2008-10-07 @ 12:07:23 | | Kommentarer (0)
pojkarna busar och busar och busar. dom är superstressade just nu. jag försöker lugna ner dom. det går sådär.


6 oktober, agility

2008-10-06 @ 15:01:30 | | Kommentarer (0)

han älskar det. om det är för att han är ensam kille bland 6 tikar eller pga mängderna med leverpajsej han får eller om han helt enkelt bara njuter av att hoppa har jag ingen aning om. det spelar inte så stor roll heller. vi har skitkul och det är det viktiga.