15 juli, sommar igen

2009-07-15 @ 12:44:38 |

nu känns det äntligen som sommar igen. underbart. jag har preics städat klart trapporna. det går ganska bra fast det är tråkigt.

igår var jag och dante ute och sprang! visserligen bara 1,5 km men ändå. det var varmt och dante stannade och drack/badade i en bäck två gånger. han tycker det var kul och om han tycker det är kul så tycker jag också det. så vi får nog ta och göra det till en vana. det gör nog gott för oss båda.

idag kom även ett stort kuvert från högskolan i gävle men en massa information. nu känns det på riktigt. jag kände mig förvånansvärt lugn och förväntasfull när jag läste. annars kan jag få lätt panik inför nya saker som jag inte har "kontroll" över. jag vill gärna veta i förväg hur allt kommer bli, vilken är i stort sett omöjligt när det gäller hösten. men det är väl nyttigt ibland att bara släppa allt och ta det som det kommer... utan att få panik. det är så mycket nytt på gång nu så jag tror inte jag riktigt hinner känna efter och det kanske är lika bra. jag längtar iaf och det är ju positivt.

nu ska jag sola och läsa på balkongen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: