15 december, älskade djur

2008-12-15 @ 21:38:29 |

idag kräktes dante. första gången på ca 3 veckor. jag som var så glad över att han äntligen verkade må så himla bra. tänkte avvakta nån dag och sen ringa veterinären om det händer igen. vi har precis slutat med hans magmedicin så det kanske är därför. eller så har han utvecklat foderallergi mot det nya fodret också. inge kul.

hans öga läker bra iaf. det ser fortfarande ganska "fult" ut men blir ändå bättre och bättre. han är inte så där jätteförtjust i att få ögondroppar men han har inte så mycket till val.

det är ju dumt att sluta med en massa åkommor när man väl har börjat. så därför han har lite svamp på tassarna också. pälsen under dom är röd/rostfärgad och har slickar dom lite för mycket. det är årstidens fel och vi behandlar det själva. lite potatismjöl under tassarna efter varje promenad så fukten sugs upp så bör det vara borta ganska så fort. om inte annat så läre det väl bli bättre när det äntligen blir varmt och torrt ute...
 
nu har vi kollat på "mannen som talar med hundar" och "hundcoachen". jag gillar ceasar bättre än fredrik. tycker ceasar är tydligare och går igenom och löser problemen mycket grundligare. vi måste verkligen jobba med dante när det gäller hundmöten och allt annat som har med andra hundar att göra. det är så mycket jag fattar nu som jag önskar att jag hade fattat när han var valp. men han är ändå en så lätt och snäll hund så jag tror det går att lösa bra bara vi är konsekventa och jobbar på.

   
dante med sin tratt. stella tröstade och höll honom sällskap.
hon älskar den där hunden (men inte lika mycket som mig)


Postat av: Fia

Åååååå sötnosar! :)

2008-12-15 @ 22:47:15
URL: http://fialotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: