god jul

2010-12-29 @ 13:41:46 |
vi hade en mysig jul uppe i hälsingland bland all snö. massvis med snö. hade önskat att vi kunde ha varit i stan lite mer, vi höll mest till i jättendal och ilsbo, men man kan ju inte få allt. vi vart ju så gott som insnöade i ilsbo också så det hade nog blivit ett litet projekt att ta sig därifrån. dante uppskattade iallafall att vi höll oss i "skogen", trots att han knappt ville gå ut pga snön och kylan. den enda som tycktes uppskatta snön var hans lilla "kusin" ludde.

jag och dante håller just nu på med klickerträning. vi håller än så länge bara på med inklickning (där dante ska lära sig att ett klick med klickern alltid är lika med godis). när han är inklickad ska jag lära honom lite nya tricks. det ska bli spännande att se hur det går. klickerträning verkar vara ett kul och enkelt sätt att få hunden att "göra som man vill". 

lite bilder på dante och ludde som busar. dante orkade ett tag sen vart han less och sur och morrade åt ludde. han vill nog inte ha en egen valp.


dante var även modig och vågade efter många om och men "hälsa" på rogers mammas lilla katt rulle. dantes blicker säger väl allt om vad han tyckte om katten. han vågade sig bara dig om nån av oss följde med. men att jaga honom gick hur bra som helst, tills rulle stannade och fräste åt honom. då vart dante rädd.




Postat av: anette aka netza

aaaw, söta djur.

2010-12-29 @ 20:46:29
URL: http://netza.se/blog/
Postat av: Fia

Ericsson reception jobbar jag! Via manpower. Superbra extrajobb för mig nu faktiskt :)

2010-12-29 @ 22:52:58
URL: http://fialotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: