underbara vår

2010-04-20 @ 18:08:50 |
tänk att det vart vår i år också. jag trodde ett tag att den aldrig skulle komma. så här mycket snö och sån här kyla vill jag aldrig nånsin uppleva igen. fyfan vilken vinter det har varit. jag mår inte bra av så mycket snö och kyla. men nu är det äntligen vår! det gick sjukt fort för snön att försvinna när det väl satte igång. nu är det bara nåra små snöhögar kvar här och där. och det var en förvånansvärt kort slask-period också med tanke på hur mycket snö det faktiskt var. jag trodde det skulle bli översvämning och vara blött och kladdigt (=smutsig hund) hur länge som helst.

just nu läser jag näringslära (sjukt intressant) och imorgon står det matlagning på schemat. vi ska låna en hemkunskapssal på en skola i bomhus. undra om jag hittar dit. läre ju få cykla en timme i förväg så kanske jag kommer vara där när vi börjar. min grupp ska laga en fiskrätt till en högenergiförbrukare. det blir nog kul.

nu tänkte jag ta ut dante och njuta av att det är så ljus och relativt varmt ute. jag älskar att det är så här ljust. det gör mig inget att jag vaknar tidigt av ljuset, det är ändå såå mycket bättre än att vakna och inte veta om det är mitt i natten eller morgon för att det är kolsvart ute.

på promenad igår


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: