14 januari, snö igen

2009-01-14 @ 17:07:16 |
fast jag var förberedd på att snön skulle komma tillbaka så blir jag lite ledsen ändå. och jag och dante som ska på agility i hög. jag hatar att köra bil i snöväder och roger är borta så jag ska låna mammas och pappas bil och dom har dåliga vinterdäck... jag hatar vinter.
och jag hatar att jag är så fjantig som bara inte kan sätta mig bakom ratten och köra. men blir man osäker så blir man. vissa situationer måste man kanske ta i tu med trots osäkerhet och motvilja, det kan ju faktiskt vara riktigt härligt att övervinna en rädsla ibland, men det är rätt enklet att bara låta det vara också.

jag skulle nog iofs kunna tackla en ev avkörning av vägen, men kanske inte lilla dante. vi borde ha en bilbur eller hund-bälte åt honom. han skulle ju flyga som en vante vid minsta lilla krock eller liknande. och om jag skulle vara orsaken till att nåt ont hände honom skulle jag nog aldrig förlåta mig själv.

jag ska dividera lite med mig själv och se vad jag kommer fram till. om vi inte åker tar vi en lång promenad med knarrande snö under fötterna och låtsas att det är början på december och den första snön. då känns det lite bättre.

nu blev det ett klaginlägg och jag har ont i huvet. men jag tror inte att det är en bra idé att äta alvedon varje dag som det känns som att jag har gjort dom senaste dagarna... vatten och promenad är nog bättre.


jag vill ha sommar!

Postat av: Fia

Åh jag med.... redan less på vintern och det är en massa kvar...

2009-01-14 @ 19:51:12
URL: http://fialotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: