1 april, klaginlägg

2009-04-01 @ 20:09:22 |
idag kollade jag på unga mödrar igen och stödre ihjäl mig som vanligt. alltså jag skulle kunna ge malou-stella tusen käftsmällar tills hon vaknar upp och inser hur hon beter sig. fan vilken dryg och oansvarsfull människa. om jag vore hennes mamma skulle jag inte lyfta ett finger för att hjälpa till med sonen så som hon beter sig. men vad har hon för val, nån måste ju ta hand om honom.

och den nya tjejen, glennie. bossade runt med sin pojkvän som jag vet inte vad. och han bara log osäkert och sa inte ett ljud utan bara gjorde allt hon bad om. så jäkla sjuk kan hon inte ha varit så hon inte kunde packa en jävla väska själv.

när jag ändå är igång och gnäller lite så kan jag passa på att gnälla över nåt som jag annars försöker vara väldigt väldigt tyst om eftersom jag vet orsaken till det men inte vill göra nånting åt det. jag har varit allergisk varenda kväll i flera månader nu. jag dammsuger och vädrar och byter sängkläder i hopp om att det ska bli bättre när damm och kvalster försvinner. det blir det inte... jag tror det enda som skulle hjälpa på riktigt är ett kattfritt hem. synd för mig att jag inte bor i ett. funderar på att göra ett läkarbesök så jag iaf kan få nåra vettiga mediciner.

slutgnällt. det känns lite bätte. nu ska vi dricka te!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: