13 november, morgontrötta dante

2008-11-13 @ 17:52:34 |
idag fick dante följa med mig till jobbet. jag börjar 7. vi gick upp 6.10. det uppskattades inte av herr hund. han låg kvar i sängen och sov ända tills jag ropade på honom och sa att det var dags att gå. då kom han tassande och såg ut att undra om jag inte var riktigt klok som skulle ut så tidigt. men han följde med iallafall.
efter jobbet gick vi hem till stina och kollade på hennes nya råttor. dom var så söta och dante vill så gärna och få lukta/leka/titta. men han satt snällt och försökte verkligen hålla sig från att spricka av nyfikenhet. darrade och gnydde. lillkillen.

imorgon blir ännu en tidig morgon för herr hund. husse börjar 6 och jag läre väl också gå upp då nångång eftersom jag ska på kurs och blir hämtad 7.30. ska jag hinna äta frukost, duscha och rasta dante lär jag behöva nån timme. sen får dante sova till 10-11 nångång då "mormor" kommer och hämtar honom. när vi sen hämtar honom på kvällen blir vi bjudna på tacos. skönt att komma hem och bara få sätta sig ner och äta.

nu ska husse snart ut och springa så jag och dante tänkte ta en promenad runt 2,5:an. vi mötte så många hundar sist så jag tror jag ta med skinkosten så vi kan träna lite också. hundmöten är inte alltid dantes starka sida, inte min heller antagligen.


plutten och jag nån vecka innan vi hämtade hem honom


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: