11 november, te och varma mackor

2008-11-11 @ 20:07:29 |

idag har jag och dante tränat lydnad. eller vad man nu vill kalla det. vi körde lite inkallning och lite gå fint och ha uppmärksamhet på matte. det gick faktiskt bra. vi mötte även en hund och jag lyckades få dante att fokusera på mig nästan hela tiden. tidigare ikväll när vi tog med dante ut på en kvällspromenad mötte vi ovanligt många hundar och dante "lät" inte åt en enda. han tittade och drog lite men han var helt tyst. FRAMSTEG!

vi har eventuellt nån form av fuktskada i sovrummet. vårt fina nyrenoverade sovrum. förhoppningsvis är det ingen fara, det vore rent ut sagt förjävligt om vi blev tvungna att slita upp golvet och riva ner tapeterna. golvet finns inte ens att köpa längre...

imorgon ska jag och emma inviga cafét dackås som har flyttat till en ny lokal. eventuellt hinner jag och dante åka ut till klubben och träna lydnad på planen och kanske köra lite agility också. det skulle han nog uppskatta.

den här veckan har jag förresten en socker/godisfri vecka (helgen räknas inte va?). har blivit alldeles för mycket senaste tiden. och det är väl ingen gott tecken när man har tokont i huvet och mår illa för att man inte får den dagliga dosen av socker/godis? hm.

nu har vi precis ätit varma mackor och druckit te och jag väntar på ett nytt avsnitt av desperate housewives. avslutar med en söt bild på dante.


bild från i somras när vi lånade mina föräldrars husvagn nåra dagar


Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Dante - räddningen är nära :P

Jag har hittat en butik i Uppsala som har vintertäcket i svart i små storlekar. De har ingen webshop än (kommer i december) men man kan ringa och beställa över telefon! Skynda fynda, de får inte nästa leverans från Hurtta förrän efter nyår.



http://www.brukshundcenter.se/?page=hundartiklar



Lycka till!

2008-11-11 @ 20:45:50
URL: http://poshpoodle.blogg.se/
Postat av: Hundmodebloggen/Emma

Ja, de ska ju faktiskt vara ännu ett snäpp bättre. Och modemässigt är de ju dessutom mycket snyggare! ;)

Varsågod :)

2008-11-12 @ 11:52:20
URL: http://poshpoodle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: