26 december, annandagen

2008-12-26 @ 11:51:57 |
julafton/treårsdagen/ettochetthalvtårsdagen var en bra och mysig dag! den innehöll antagligen samma saker som alla andras julafton. mat, kalle, pepparkakor, glögg, julklappar, godis osv. först i ilsbo hos rogers mamma och gubbe och sen hos min mamma och pappa med morfar, rogers pappa och rogers bror. och dante såklart. vi begav oss nångång vid nio-tiden eftersom dante började bli nödig.
när vi kom hem grävde vi ner oss i soffan och kollade på film. jag tänkte att jag skulle blunda en liten liten stund bara eftersom jag var så trött. när jag slog upp ögonen igen, efter ca 5 min trodde jag, så var det bara eftertexten kvar. typsikt.

juldagen innehöll ungefär samma saker som julafton. det är så himla skönt att vara ledig och bara ta det lugnt utan stress och måsten (och bli bjuden på mat hela tiden). annandagen innebär ännu en tur till ilsbo och ännu mer mat. jag är mätt.

 
vi åt i mitt gamla rum i år igen. och samma fina "julgran" hade vi också

   
dante var fin i sin julslips. han fick en röd boll med en skallra i julklapp. han gillar den
 

han gillar mig också
      
   
när vi kom hem var dante så trött så trött. jag med. katterna hade saknat oss och stella ville vara med och se på film. smilla sprang runt och tiggde godispapper

Postat av: mee!

mys-bävrar... ;)

2008-12-26 @ 17:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: