10 december, dante till doktorn - igen

2008-12-10 @ 20:30:41 |
japp. det blev ett hastigt slut på vår agility-träning ikväll. vi hann knappt ens börja. en stor hund tyckte förmodligen att dante såg lite för provecerande ut så han fick för sig att ge sig på/trycka ner/överfalla honom. dante fick två stora tassar runt halsen och när det hela var över så stod han där med blod rinnande från ena ögat. min lilla kille hade fått ett jack i nedre ögonlockskanten, troligen orsakad av en klo eller tand. som tur var är det även två veterinärer med och tränar och dom trodde nog att det skulle behövas ett par stygn så dom sa åt oss att åka in till smådjurskliniken.

sagt och gjort. väl där så fick dante lugnande så han blev jättetrött och helt borta. sen fick vi gå ut medans dom sydde ihop honom. två jack var det så han fick två stygn. och en krage. han ska ha kragen i 2-3 dagar. ögondroppar ska han också ha. så nu ska vi få i honom hans magmecidin tre gånger om dan plus ögon droppar tre gånger om dan. det är mycket för dante-hund nu. tur iaf att det inte var själva ögat som gick sönder. även tur att självrisken redan är betald eftersom vi gjorde mag-utredning för ett tag sen och allt som händer inom 100 dagar (tror jag) "ingår". så vi behöver bara betala 20% på det som överstiger självrisken.

nu ligger han i sin säng och är jättejättetrött och lite groggy. får se vad han säger när han vaknar och upptäcker att han har en krage på sig...


ynk

Postat av: Fia

Nä stackars lilla voffs. :( Pussa honom från mig också. Kram

2008-12-10 @ 23:20:43
URL: http://fialotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: